Company

Π. ΤΣΑΚΑΣ ΕΠΕ μία εμπορική εταιρεία παροχής Ειδικών Δομικών Υλικών.

Η “Π. ΤΣΑΚΑΣ ΕΠΕ” ιδρύθηκε το 1992 με τη μορφή που έχει σήμερα. Η ιστορία της όμως στο χώρο της κατασκευής ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν, καθώς ο Κος Παύλος Τσάκας, ιδρυτής και εμπνευστής της τότε πρωτοποριακής αυτής ιδέας για τα Ελληνικά Δεδομένα, είχε ήδη μία Προϋπηρεσία Δεκαετίας στον Κατασκευαστικό Κλάδο.

Η “Π. ΤΣΑΚΑΣ ΕΠΕ” είναι Εμπορική Εταιρεία, Προμηθευτής Ειδικών Κατασκευαστικών Υλικών και Τεχνολογιών σε Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα.

Αντιπροσωπεύουμε Αποκλειστικά 24 από τους Μεγαλύτερους Διεθνείς Παραγωγούς Γεωσυνθετικών και Άλλων Ειδικών Προϊόντων και Τεχνολογιών της Κατασκευαστικής Βιομηχανίας.

Οι πελάτες μας είναι οι Μεγαλύτερες Ελληνικές Κατασκευαστικές Εταιρίες. Έχουμε επίσης συνεργασίες με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Μελετητικά Γραφεία και Δίκτυο εντός και εκτός Ελλάδας. Στόχος μας, είναι η Άμεση, Γρήγορη και Αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών, πάντα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εκτός από τους καταρτισμένους συνεργάτες, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι σε όλη την Ελληνική επικράτεια, η Εταιρεία διαθέτει ειδικό τμήμα έρευνας με σκοπό τη συνεχή ανανέωση και την απόκτηση καινοτόμων προϊόντων. Η “Π. ΤΣΑΚΑΣ ΕΠΕ” διαθέτει και πιστοποίηση ISO (EN ISO 9001:2015).

Οι μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις με τους προμηθευτές μας έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση ανταπόκρισή τους σε οποιοδήποτε τεχνικό ή εμπορικό θέμα ζητήσει ο πελάτης.

Σήμερα έχουν διαμορφωθεί δύο τμήματα:

  • Περιβαλλοντικά Έργα (Στεγανοποίηση Χωματερών, Προστασία Σκυροδέματος σε Δεξαμενές Βιοαερίου, Στεγανοποίηση Φραγμάτων, Καθαρισμός Νερού και Ορυχεία, Αντιπλημμυρικά Έργα)
  • Έργα Υποδομής και Κτηριακά (Στεγανοποίηση Σηράγγων και Υπογείων Κατασκευών, Πυροπροστασία Σηράγγων, Σταθεροποίηση Πρανών, Οδοποιίες, Βιομηχανικά Δάπεδα, Λιμενικά Έργα)

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας Λύσεις και όχι Απλώς Υλικά.

Κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στον Πελάτη μας με διάφορες προτάσεις Τεχνικά Άρτιες, Φιλικές προς το Περιβάλλον, Εύχρηστες και Οικονομικές.

Εξειδικευόμαστε σε Συστήματα Στεγανοποίησης, Υλικά Προστασίας και Αποκατάστασης Σκυροδέματος, Αποστραγγιστικές και Γεωσυνθετικές Μεμβράνες, Μπεντονιτικές Μεμβράνες, Μεμβράνες PVC, TPO και Ασφαλτικές Μεμβράνες (ειδικές για τη στεγανοποίηση καταστρώματος γεφυρών), Γεωυφάσματα και Γεωπλέγματα, Μεταλλικές Ίνες για Δάπεδα και Gunite, Ίνες Πολυπροπυλενίου, Συστήματα Πυροπροστασίας, Ρητίνες, καθώς και άλλα Ειδικά Δομικά Υλικά και Σύνθετα Υλικά Ενίσχυσης.